EISZ az MKE Vándorgyűlésén

Az EISZ kiállítóként szerepelt az MKE 48. vándorgyűlésén. A több mint 750 résztvevővel zajló konferencia során a szekcióprogramok helyszínén a vártnál is nagyobb érdeklődés mellett népszerűsíthettük az EISZ-en keresztül hozzáférhető adatbázisokat.

Az EISZ mellett kiállítóként szerepelt több partnerünk, így személyes konzultációra is lehetőség nyílt az Akadémiai Kiadó, az Arcanum Adatbázis Kft., a Chemical Abstracts Service, az EBSCO, a ProQuest, a Scientific Knowledge Services, illetve a Wolters Kluwer képviselőivel.

További szolgáltatók online tartalmait ismertető anyagaihoz az EISZ standjánál lehetett hozzáférni, így az érdeklődők tájékozódhattak a Springer Nature, Thomson Reuters, a Gale, az Oxford University Press és további kiadók kínálta lehetőségekről.

A rendezvényen részt vevők száma rekordot döntött a veszprémi vándorgyűlésen. Gratulálunk a konferencia szervezőinek a programok sikeres lebonyolításáért. Az MKE 49. Vándorgyűlését 2017-ben Miskolcon tartják. Várakozással tekintünk a rendezvényre, és sok sikert kívánunk a jövő évi szervezőknek!

A veszprémi vándorgyűlésen készült fényképek elérhetők Facebook-oldalunkon.